maanantai 23. syyskuuta 2013

Kiitollinen, siunattu, onnellinen

Kyllä!
Ny on niin pakko hehkuttaa tätä Cheekin jäähallikeikkaa täällä, että pahoittelut jo etukäteen tästä valtavasta innostuksen määrästä. Jestas! Olihan kattaus. Sami Saari, Jonne Aaron, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Brody, Yasmine, Diandra, RähinäRecords (Uniikki ym.), Ela, Jonna, Taikapeili ja Jukka Poika jne. Ja maestro itse lavalla koko ajan. Melkoset tanssimuuvit itsellä ja muilla. Ääni käheänä laulamisesta. Oioi. Repee ehkä onnesta. Tämmöstä sen elämän kuuluu olla. Timanttista.
Kaiken kruunasi vielä Live Band, uskomaton ääni- ja valotekniikka sekä pyrotekniikka. Olihan sellanen suoritus, että moni maailman artisti saa kalveta rinnalla. Paras keikka, jolla olen ollut. Yksikään euro ei menny hukkaan. Liikuntaa tuli ainakin viikon edestä ja jälkikäteen on siis ihan leijuva olo. Olin salaa toivonut, että Sami Saari esiintyisi tuolla myös. Ja toiveisiin vastattiin. 3 biisin aikana oli tämä soulin mestarikin lavalla. Onnen kyyneleet. Ei voi mitään.


Viikonlopun aikana on tullut niin paljon kivaa taas koettua, että mietin, mistä tämä flow tähän elämään puhaltaa. Ehkä kun kaikkien vaikeuksien jälkeen on taas moni asia loksahdellut kohilleen, niin elämä tuntuu tosi hyvältä. Perjantaina sain työkaverin mukavassa seurassa nautiskella viinipruuveista Rönnvikin viehättävällä viinitilalla. Suosittelen tutustumaan! Maistuvia viinejä saa myös joiltain osin Alkostakin. Lauantaina luovuin sängystäni ja nyt vietän muutaman yön hieman askeettisemmin. Toivottavasti odotus palkitaan alkavalla viikolla, jolloin toivottavasti saan uuden sängyn ja sohvankin. Onnellinen olen siitä, että vaikka kannoin vanhan sänkyni jopa omakotitalon 2.kerrokseen, ei vasen jalka ollut moisesta voimailuponnistelusta moksiskaan. Oiskohan se oikeesti parantunut? Tämän päivän jumppakaan tai edes autoilu Helsinkiin ja takas ei tuottanut tuskaa. Mahtava homma! Melkein 6kk se ottikin, että ehkä oli jo aikakin. ;)


Huomenna katsomaan ystävän vauvaa (tänään tapasin myös toisen ystäväni uuden tulokkaan), joten vauvantuoksuisissa tunnelmissa alkaa uusi viikko. Illasta sitten vielä kävelemään. Saattaapa Polar lähteä kanssani ulkoilemaan. Siitä onkin jo 5kk kun sitäkin on viimeksi käytetty. Joten pölyt on syytä pyyhkiä, vaikka mitään sykerajoja on ihan turha tuijotella. Omaksi iloksi ja muiden ihmeteltäväksi. ;)

Myöhemmin alkavalla viikolla sitten se lupaamani postaus koskien kysymyksiänne. :) Kiitos niistä ja tsempistä, jota olen saanut. Se kantaa. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti