tiistai 5. maaliskuuta 2013

Polar RC3 gps:n neitsytmatka

Musta on nyt tullut virallisesti sitten tämmönen kellon kanssa juoksija. Ja onhan se nyt hienoo. :D :D

Olen syksyn juoksukoulusta asti pohtinut ja katsellut erilaisia sykemittareita ja nyt oli korkea aika sellainen hankkia. Treenaaminen perustuu tällä hetkellä itsellä niin paljon tuohon sykkeeseen, jotta eihän siitä tule mitään ilman niitä sykehälytyksiä jne. Puhelin kädessä (sports-tracker) on ikävä juosta esim. tän illan kelissä. Päädyin siis hankkimaan Polarin RC3 gps sykemittarin. Halusin, että mittarissa on integroituna gps, jotta vauhdin tarkastelu olisi mahdollista ja onhan sitä karttaa kiva käydä kurkkimassa. :) Katohan lisätietoja täältä


Polarin kunniaksi kävin ulkoiluttamassa sitä heti 100min pk-hölköndeeruslenkillä. Liian usein joutu tänään myös kävelemään. 83% lenkistä meni pk-rajan alapuolella ja 16% paukku sitten siitä maagisesta 149 ylitse. Polarin sykemittari tekikin ihan koko lenkin töitä. Ei sitä oltu kyllä hiljaiseksi kaveriksi käteen ostettukaan. :) Ihan mahtavaa, kun ei tarvinnut jatkuvasti sitä sykettä kytätä itse. Polar hoiti sen puolestani.

Lenkin jälkeen latailin koneelle tuon polarpersonaltrainer.com -palvelun. Helppo homma! On muuten tuo mittarikin helppo käyttöinen, kun vaan jaksaa vähän noihin netissä oleviin käyttöohjeisiin perehtyä. ;)


RC3 gps:n mukaan lenkille tuli mittaa 9.79km. Kalorien kulutus oli 560 ja keskisyke 143. Hyvä suoritus kipeällä mahalla liikutuksi lenkiksi. Rusinan hain lenkkikaveriksi ja siinäpä se häntä heiluen lenkkeili urheasti lumisateessa. Näissä maisemissa kelpaa kyllä Pirkkalassa lenkkeilläkin. :)
Hauska muuten tuo käsite palauttava lenkki. ;) Mä en tiedä mitä palauttavaa tässä oli. Ihan puhki noi jalat on tänäänkin. Nyt hetki, tai ehkä viisi hetkeä venyttelyä ja sitten pää tyynyyn. Huomenna koulutusta, salitreeni ja kirjaesittelyä. Lepoa siis lenkistä.

PS. tän päivän oikea sykkeennosto lenkki siirtyi sunnuntaille ja sunnuntain 90min lauantaille ja 100min lauantailta tälle päivälle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti