sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

40.1km lumisilla teillä

Tämä viikko on pitänyt sisällään runsaasti juoksua. Treenit alkavat olemaan puolessa välissä tätä kahden viikon treenipätkää. Ulkona on tullut vedettyä jokainen lenkki ja mitä aiemmin päivällä lenkille on ehtinyt sitä paremmalta ne lenkit ovat tuntuneet. Viikon lenkkeilyn yhteenvetoa:

2 vk-lenkkiä, 3 pk-lenkkiä
5h 50min raitista ilmaa keuhkoihin
2841 kulutettua kcal
40.1 km Pirkkalan ja Nokian teillä

Ensi viikolla luvassa:
11.3. rauhallinen, palautteleva pk-lenkki 60min (lenkin aikana polvennostoja, takaperin juoksua ym.) Onneks kaveri lähtee lenkille, niin ei tunnu ihan niin hölmöltä touhulta. ;)
12.3. lepo
13.3. hiljalleen koveneva harjoitus 50min (aamusta), salille päivällä...tai toisinpäin, sen näkee sit miltä neidistä aamulla tuntuu
14.3. vk 9km (150-170), ohjattu venyttely
15.3. sauvakävely 45min max. 145...ja illasta ihanasti rentoutumaan Aulangolle. :)
16.3. lepo
17.3. Petterin tapaaminen+pk-lenkki/venyttelyä

Eilisiltana ystäväni linkitti mulle uuden motivaatiobiisin. Melko hilpee :D :D On pojilla sanat kohillaan. Kuuntelehan täältä ;)

Tänään on ollut erityisen hyvä päivä. Aamu alkoi aurinkoisessa tunnelmassa Pispalan kirkossa konfirmaatiota seuratessa. Iltapäivällä lenkki kulki ja illasta ehti vielä isän ruokapatojen ääreen ihastelemaan kummityttöä sekä ystävän luo juoruumaan. Olihin taas kiva viikonloppu. :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti