keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Lenkki, jolla ripset jäätyivät

Se on päivän lenkit tehty. :) Niin on punaiset posket ja ripsetkin nipin napin sulaneet illan lenkin jälkeen. Takki, hanskat, pipo ja housut pesuun vielä, jotta ne saadaan taas seuraavalle lenkille päälle. Melkoisen lämmin tuolla tuli rapsakkaasta 11-12 asteen pakkasesta huolimatta. Tälle viikolle olisi vielä huomisen päivän 9km vk-lenkki (joo, tiedän ettei saisi tehdä peräkkäisinä päivinä, mut nyt teen...) ja perjantain sauvakävely pk-sykkeillä. Pe-la saan liotella näitä omia mielipiteitään kertovia penikoita kylpylän lämpimissä vesissä. Ehkä ne siitä pikkuhiljaa tokenee. ;)

No mutta, eilinen oli puhtaasti lepopäivä ja tänään on sitten kohnotettu senkin puolesta. Päivällä nautiskelin Kaupin maastossa työpaikkaani liittyvistä luontaiseduista, kun liikuntatunnilla pääsi hölkkäileen. Tulipa meinaan hyvä pk-lenkki. Kiitos vaan mainiolle hölkkäseuralle! :)


Iltapäivällä ilahdutin isovanhempiani pikavisiitillä ja alkuillasta höpisin tärkeitä erityisopetuksessa yhdessä palaverissa. Siitä kotiin ja päivän ohjelmassa olevalle maksimisykelenkille. Olihan ihanteellinen keli: paljas tähtitaivas ja pakkasta tosiaan tuo reilu 11 astetta. Tällä kertaa tuntui, että syke ei meinannu nousta millään yli 196. Ihan sai töitä tehdä ja juosta niin paljon kun näistä jaloista lähti. Eikä lähteny vaan 200 enempää. Hitsiläinen!!! Jäi vähän harmittaan. Näköjään tarttisinkin seuraa tollaselle maksimisykelenkille. Yksin siellä tulee vähän himmattua liikaa, tosin tänään tuntui aika kurja lihaspisto oikealla kyljen yläosassa, joka haittasi lenkillä pariin otteeseen menoa. 1 oli pakko pysähtyä. Kuitenkin tyytyväinen jälleen siitä, että tulipa lähdettyä. Vastaan lenkillä tuli 2 ihmistä, joten sain nauttia omista ajatuksista, hiljaisesta ympäristöstä ja ihanasta tähtitaivaasta. Harmikseni vaan kuun ohuen ohut sirppi oli kadonnut johonkin.

Faktaa lenkistä löydät täältä

Olen kiinnittänyt täällä blogissani huomiota niihin hakusanoihin, joita ihmiset ovat hakukoneissa käyttäneet ja joiden kautta ovat tänne blogiini ohjautuneet. Ajattelin kirjoitella teille näistä aiheista omia mielipiteitäni ja kokemuksiani, jos niistä jollekin esim. käyttäjäkokemuksia etsivälle on hyötyä. Tämmöisiä aiheita ovat mm. Polarin rc3 gps vs. Sports Tracker (hyviä ja huonoja puolia), kuntosaliarviota, HCR:ään pukeutuminen ja valmistautuminen, niksit jalkojen hyvinvointiin ja kokemuksia personal trainingista. Lisäksi luvassa on 3 ruokalajin illallinen, josta lupaan reseptejä ja kuvia tänne blogiin kanssa. :)

Nyt päivän 3 ruoka naamariin ja nukkuun. Huomenna 9km lenkki Hannan viehättävässä seurassa ja sitten venytteleen. Muistakaahan tekin venytellä!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti