sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Talviloman aurinkoinen loppu

Kerta kaikkiaan mahtava talvi/hiihtoloma takana. Ehtinyt nauttimaan Levin tunnelmista, kavereiden seurasta, auttamaan muutossa ja liikkumaan sekä tietty nukkumaan & syömään hyvin. Tällä lomalla on nyt sitten lopultakin saatettu loppuun se varaston&vaatehuoneen siivoaminenkin. Kirpparille on kannettu kasapäin tavaroita. Eilen nopeasti laskeskelin, että kirpparin kautta yli 130 kodissani ennen asunutta tavaraa on löytänyt uuden kodin. Huomenna pöytä on kerättävä pois. Taitaa olla niin että vielä viikoksi taitaa pöytävaraukselle olla tilausta esim. huhtikuussa. Kaiken muun lisäksi minun parvekkeeni tuli vihdoinkin sellaiseen kuosiin, josta olen pitkään haaveillut. Ihana, tunnelmallinen lepokeidas. :)

Huomisesta se sitten alkaa. Meinaan sellanen juoksutreeni, että voi morjes. ;) Juoksutreenejä tulee seuraavalle kahdelle viikolle 9 , joista viisi pk-lenkkiä.Tulevat 2 viikkoa näyttäisi liikuntakalenterissa seuraavalta:
pk=peruskestävyys, vk=vauhtikestävyys. Henkilökohtaisista sykerajoistani voit lukea täältä

4.3. 5x3min vedot (syke 180-190), palautus 2 min kävely. Alkuun&loppuun verryttely 15min.
5.3. pk -lenkki 45min, 5min välein sykkeen nostoa, venyttely kotona
6.3. kuntosali
7.3. lepo, ohjattu venyttely
8.3.tasavauhtinen (vk) lenkki 8km (syke 170-185)
9.3.pk-lenkki 100min hölkkä&kävely
10.3.pk -lenkki 90min hölkkä&kävely, venyttely
11.3.lepo
12.3.  hiljalleen koveneva harjoitus 50min. Aloitus syke 150. Harjoituksen aikana syke korkeimmillaan 210. Venyttely.
13.3.Petterin tapaaminen + pk -lenkki 60min sis. erilaisia polvennostoharjoitteita ym.
14.3.tasavauhtinen (vk) lenkki 9km (syke 150-170), ohjattu venyttely
15.3. sauvakävely 45min (alle 145)
16.3. ja 17.3. lepo

Jotta sitten jaksaa kohnottaa, pitää sitten naisen vissiin syödäkin. Huomisesta ruoka-annosten lihamäärät tippuvat keskimäärin 25g/annos. Hiilarit melkein ennallaan.
Tässä teille esimerkki aamupalasta. Puuro on tosi rumasti tossa lautasella kuvaushetkellä, mutta hyvältä se maistu. Tämä esimerkkiaaminen sisältää: 1 kananmunan paistettuna, Realin palauttavaa leipää (oikeesti paperissa lukee täysjyväruisleipä, mut nyt oli tota leipää kaapissa), puuroa pellavansiemenrouheella ja maidolla. Lisäksi kahvia ja ½l vettä.

Tänäänkin on käyty liikkumassa. Kävelin salille ja takaisin 8km pk-lenkin. Salilla tein lähinnä yläkropan treeniä ja hioin torstaina oppimaani alataljan vedon tekniikkaa. Niin siistii, kun osaa!! :) Lenkki sujui mukavasti kävellen, hölkkään ihan liian liukasta.  Sykkeet olivat menomatkalla siellä 130-140 välillä keskimäärin. Hölkkäyritys ja pikkuliukastuminen sit näkyy käppyröissä pienenä sykkeen nousuna, mut eipä siinä. Ihana keli!! SportsTrackerin sykevyö mykistyi mystisesti salitreenin aikana, joten paluumatkasta ei ole noita käppyröitä. Saatte vaan ihailla karttaa. :D
menosuunta
paluu
Aktiivista alkanutta maaliskuuta kaikille!! Nyt syömään. Listalla olisi chilimaustettua tomaattista lasagnea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti