maanantai 11. maaliskuuta 2013

Väsystä kiukkuun ja takasin

Tänään työpäivä sujui mukisematta ja työpäivän jälkeen pääsi rauhalliselle, palauttelevalle pk-lenkille Kaupin maastoon. Kiitos ystävälle mahtavasta seurasta! :)

Kotimatkalla se sitten iski. Hirvee väsy-kiukku ja ihan turhasta. Ärsytti ja kiukutti ihan kaikki. Silmät tuntui niin väsyneiltä, että niitä ihan pisteli. Ruuanlaitto ei voinu kiinnostaa vähempää. Kiukutessa tuntuu, että aina tekee vähän niinku samoja ruokia. Eikä oikein jaksaiskaan sitä ruokaa tehdä. Joskus toivois, ettei tarttis kuin olla siinä syöjän roolissa. Ettei tarttis tehdä ruokaa. Treenit tuntuu vievän aika paljon aikaa, ja kun niitä tekee lähes aina yksin, on se pois siitä muusta sosiaalisesta kanssakäymisestä esim. ystävien kanssa. Ihanaa on se, että mulla on muutama ystävä, joiden kanssa tätä lenkkeilyä voi tehdä. Kiitos siitä heille! <3 Toisaalta taas treeni kulkee. Ja pikkuhiljaa niitä treenin tuloksiakin tulee. Tosin tämmösen kiukkuhetkenä tuntuu tietysti siltä, että kehitys polkee paikallaan. Ahistaa, kun ei ehdi salille ja korvien välissä painelee juoksun pienentämät lihakset. Kiukutessa tuntuu, että siis vähän niinku kaikki ahistaa ja kiukuttaa. Ja lopulta ei edes tiedä mikä eniten ahistaa ja kiukuttaa.

Soittelin Petterin kanssa tänään. Kysyi, olenko nukkunut. Ja totesin siihen kiukkuitkuhelpotusvastauksen, jossa totesin, että vaihtelevalla menestyksellä. Muutama ilta venähtänyt myöhemmäksi kuin olisi pitänyt. Onneks sain puhua kuitenkin hetken näistä ajatteluttavista asioista, eikä se tsemppaus ainakaan parempaan paikkaan voinut tulla. Mä olen onnekas, että mulla on elämässä ihmisiä, jotka jaksaa kannustaa aina tarpeen tullen.

Kiukusta ammennettuani edes rahtusen voimaa, hakeuduin Pirkan sivuille ja hain sieltä jauheliharuokien ohjeita. Kaupan kautta takaisin kotiin ja kannettavana oli seuraavanlaista sisältöä.
Ostin kaupasta muuten tota Realin täysjyväruisleipää. Tosi hyvää, kun sain sitä viikonloppuna maistaa ystäväni kahvipöydässä. :)
Päädyin tekemään itselleni tänään päivälliseksi täytettyjä paprikoita, makaronia ja tomaattia. Tosi hyvää. Resepti täältä Reseptissä laitettaisiin paprikoiden päälle juustoraastetta. Mä laitoin siihen pieniä paloja  17% juustoa, joka toimi tosi hyvin paprikoiden päällä. Paprikoita jäi vielä sen verran, että huomenna lounaalla taitaa olla sama setti. :)

Nyt nukkuun, niin saa alle 8,5h unta. Jos vaikka huomenna illasta kiukuttais vähemmän. Huomenna on liikunnastakin vapaa päivä, joten aion siivota, pestä pyykkiä ja vaan olla illan.  Mä olen sen ansainnut.

2 kommenttia: