perjantai 1. maaliskuuta 2013

Everyone needs a plan B.

Näköjään sokka irti tämän kirjoittamisen kanssa, mutta onpahan teillä siinä sitten ihmeteltävää. :D

Hiihtoloman alku meni siis Levillä. Keskiviikko meni puolittain nukkuessa, hoitaessa omia asioita ja rippileirillä vierailun parissa. Rippileirivierailulla tulin pohtineeksi omia rippileiriaikoja ja kuinka tärkeä ja ainutkertainen kokemus se monen nuoren elämässä on. Valtavan hienoa työtä tehdään meillä seurakuntien nuorisotyössä. Käykäähän itse tutustumassa, jos teillä on vaan mahdollisuus käydä jonkun rippileirillä. Ilo katsoa sitä nuorten iloa ja yhdessäoloa.

Torstaina nukuin pitkään. Aamupäivä meni jälleen kirpparikamoja kasatessa ja puolilta päivin suuntasin sitten Ylöjärven Fressille. Petteri siellä odotteli jo aulassa. :) Olin facebookissa huudellut kavereille lähteväni pullistelemaan lihaksia salille, ja sitä sain mitä olin tilannut. Ennen salitreeniä suunniteltiin Petterin kanssa tulevaa kevättä. Ensi viikosta juoksua lisätään reippaasti treeniohjelmaan. Todennäköisesti kahden viikon treenijaksoon tulee pk-, vk- ja vetojuoksuja. Lenkkejä kertyy tuohon 14 päivän ajanjaksoon 8, joista 2. viikon lopulla on 3 kokonaista lepopäivää kaikesta treenaamisesta. Eli 11 päivän ajalle tulee 8 lenkkiä sekä 1-2 salitreeniä riippuen viikosta. Lenkit ja yksi sali olisi vähimmäisvaatimus noille treeniviikoille.

Ruokavalio muuttuu myös. Ruuasta vähennetään proteiinia hieman alaspäin. Hiilihydraatteja vähennetään myös jonkin verran. Aluksi lähdetään 2 lämpimän ruuan tahdilla. Jossain kohtaa testataan sitten sitä 3 ruokailun tahtia, mutta itselläni toistaikseksi tunne siitä, että se on todella haaste arjessa toteutettavaksi. Toisinaan kun tämä 2 lämpimän ruuankin rytmi on haastava.
Tämän päivän ruokaa: Uunilohta perunamuusi & hunajaporkkana pedillä. Salaatti ei mahtunu lautaselle :D :D


Salilla mentiin eikä meinattu. Huomisaamuna mä varmaan ryömin pitkin lattiaa. Jalkaprässissä vedettiin yksi sarja 90kg ja sain kehuja alataljan kanssa kohnottamisesta. Selkään on kuulemma tullut lihaksia. :D JEEEEE!!! En mä turhaan ole siis salilla käynyt.

Treenin lomassa kerroin Petterille, että mulla olisi illalle sitten Plan B. Naapurin Kristan muutto lähestyy hurjaa vauhtia ja me naiset saatiin siitä hyvä syy juhlalle. Joten illalle oli suunnitelma valmiina. Jokaisen juoksijan Plan B. ;) Katsokaa kuvaa ja päätelkää. Listalla banoffeeta (kiitos Marjaana vinkistä) ja juustoja.
Näissä merkeissä tänään. Huomenna takaisin ruotuun. Ensi viikolla astetta tiukempaan ruotuun. Uusia tuulia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti