sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Vähän toisenlainen kattaus


Viikonloppu ei tällä kertaa mennyt niinkuin olin suunnitellut. Perjantain työpäivän aikana kävi selväksi, etten voinut kurkkukipuineni lähteä Aulangon kylpylään (ja myös Petterin ohjaus siirtyi myöhemmäksi). Iltapäivästä kaaduinkin sänkyyn kera kuumeen.


Myös viikonlopun kolmen ruokalajin illallinen jäi valmistamatta, kun kattauksessa oli monenlaista droppia. Aamupalan kanssa perussetti

ja pitkin päivää sitten seuraavasta kattauksesta erilaisia variaatioita. Saatujen ohjeiden mukaan kuumeen ja kurkkukivun taltuttamiseksi Panadolin ja Buranan kombo ja sit noita muita tarpeen mukaan. Kitalaki kipee noiden Strepsilsien imeskelystä. :D

Nyt tuntuu, että pikkuhiljaa voiton puolella ollaan. Huomiseksi odottelen kokonaan kuumeetonta päivää, kun tähän asti lämpöily tekee hyökkäystä aina iltaa kohti. Sitten voisi taas ponnistaa töihin ja pikkuhiljaa myös sinne lenkkipoluillekin. Toki muistaen ottaa aluksi kevyesti. :)

Jotain aurinkoista tässä viikonlopussa on ollut kuten kuvista voitte päätellä. Lupaamani vertailublogin kirjoittelen sitten kun alkaa olemaan parempi olo (toivottavasti jo huomenissa). Nyt hieman ruokaa ja takaisin levolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti