keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Muutoksia suunnitelmiin

Tänään on ollut niin valtavan hyvä ja hauska päivä, että enpä muista, että näin leppoisaa olisi ollut aikoihin. Töissä oppilaat työstivät terveystiedon seinälehtiä ravinnosta, liikunnasta ja levosta. Kolme seuraavaa oppituntia käytettiin rakkausaiheisen elokuvan suunnitteluun kolmessa pienryhmässä. Aluksi oppilaat kirjoittivat jonkin kokemuksen, havainnon tai mielikuvitteellisen tarinan rakkaudesta. Täytyy sanoa, että tulipa tosi makeita tarinoita. Huomaa kyllä heti, kun aihe on oppilaille tuttu omista kokemuksista ja tunteista käsin sekä riittävän motivoiva. Syntyy tekstiä erkkaluokassakin. Lisäksi sain seurata aikuisena vierestä hyväntuulista ryhmätyöskentelyä ja työn iloa. Sellaista näkee todella harvoin. Hersyvää naurua, tuotoksia ja valtavan hienoja elokuvasuunnitelmia. Ootan oikein innolla jo sitä leffojen kuvauspäivää ensi torstaina!

Töiden jälkeen olin sopinut lähteväni lenkille ystäväni kanssa. Aurinko hemmotteli hölköttelijöitä. Sulat kävelytiet ja mahtava hölkkäseura kirittivät hienosti suunniteltua 120minuuttista. Vähän lenkki venähti pitkäksi  ja komeat 15km (polar 14.8km ja sports tracker 15.5.km) pk-lenkkiä kasaan. Lenkin tunnelma oli tosi kevyt, tosin jaloissa painoi jonkin verran loppulenkistä. Katsohan  dataa ja sports trackerin data tästä .

Kotiin saavuttuani lueskelin Petteriltä saamaani sähköpostia ja huomasin, että ruokavaliota muutetaan hiukan. Aamupalat taisi pysyä 3 vaihtoehdon osalta samana kuten myös ne välipalat. Ruualta oli tiputettu hiilareiden määrää hiukan ja iltapalalle oli smoothien lisäksi vaihtiehtona munakas-leipä iltapala. Kuulostaa herkulliselta. Ihanaa, että tähän tulee vähän vaihtelua!

Huomisen osalta liikuntasuunnitelma muuttuu hiukan:
to kuntosali, hieronta ja syvävenyttely
pe sauvakävely
la lepoa (varmaan syömään mämmiä mummulle ja taatalle ;) )
su juoksukoulun aloitus ja vk-lenkki Petterin ohjauksessa. Samoin lisää pt-ohjausta.
ma olisi luvassa vielä pitkää lenkkiä pääsiäisen kunniaksi

Huomenna ostamaan karitsanleikettä ja sit pääsiäiskokkauksia perjantaina. C U!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti