maanantai 20. tammikuuta 2014

5:2 eri näkökulmasta

Olen tässä hieman kipuillut ja tasapainotellut vatsani kanssa. Pitkä psyykkinen pinnistely voimakkaan kiputilan kanssa sekä marraskuinen kipulääkkeiden runsas käyttö ovat tehneet selvää jälkeä. Kroppa kertoo, että rauhoittaa pitää mutta miten?

Kuin tilauksesta siivosin omaa lehtilaatikkoani. Sen pohjalle oli hautautunut tammikuun KuntoPlus -lehti. Siellä oli julkaistu reseptivihkonen, jossa pyritään keveään kasvispitoiseen ruokavalioon. Tarkan noudattamisen tuloksena luvataan -1kg pudotus viikossa. Vaikka tässä kropassa olisi tilausta tuolle pudotukselle ja kiinteytymiselle, haluaisin lähinnä päästä uudelleen kiinni ruokailurytmistä. Sekin ollut ihan hukassa jo pitkän aikaa. Niinpä tämä reseptivihkonen putosi syliin, kun sitä toivoin. Ja mika parasta lähes kaikki reseptit on ihan perusaineksilla toteutettavissa. Siitä ISO PLUS!!

Ostin tänään viikon ainekset kotiin. Olen reissussa perjantaista sunnuntaihin. La ja su ovat siis perusruokapäiviä. Syödään mitä on tarjolla... Ja muut päivät yritän noudatella annettuja reseptejä. Kiukkuinen vatsani toivottavasti vähän laantuu viikon aikana näillä eväillä.

Listalla on allaoleva porkkana-sipuli-valkosipuli-kidneypapu-jauhelihasekoitus. Tätä siis lounaaksi ti-to.


Illallinen on sitten kuvassa oleva pinaattimunakas, jonka kylkeen laitetaan parmankinkkua ja tomaattia. :) NAM!


Tähän lisäksi on vielä aamupalana puuroa hunajamelonilla ja maidolla, välipalaksi iltapäivällä olisi kaakao, banaani ja näkkileipä sekä iltapalaksi vielä kasvistankoja ja dippiä. Pysyy nainen taas vihanneksissa. Hyvä niin! Toivottavasti vatsakin tykkäis.

Tänään fyssarilla sovittiin, että voin tehdä 2 venytystä kotona. Lisäksi saan kokeilla kevyesti vesijuoksua ja kävellä saan 2km. Maanantait on mahdollisuuksia täynnä.

Tsemppiä alkaneeseen viikkoon just sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti