perjantai 10. tammikuuta 2014

Paistaa se päivä risukasaankin

Tulin juuri fyssarilta. Pelkkiä hyviä uutisia!
Seuraavaan käyntiin on 4 päivää, eli käynti on tiistaina. Sitä ennen mä saan alkaa tekemään pieniä kävelylenkkejä. Ja mitäs se sit tarkoittaa? Se tarkoittaa kokonaismatkaltaan max. 1-1,5 km lenkkejä JOKA PÄIVÄ jos vaan paikat ei kipeydy kovin. Tuntua saa, muttei liikaa. Tän lisäksi saan käyttää pilatesrengasta. Renkaan käytössä tärkeää on lapojen, kylkien ja alavatsan aktivointi ennen reisien puristusta tai loitonnusta. Rengasta ei kuitenkaan puristeta littoiseksi asti vaan kevyellä puristusella. Puristus ja loitonnusliikkeitä kutakin saa tehdä 5-6, jos vaan kipua ei tunnu liiaksi.
Harjoitteiden lisäksi pidän harjoittelupäiväkirjaa, jollaista pidin myös keväällä. Harjoittelupäiväkirjaan kirjataan harjoite, määrä ja lisäksi fiilareita kipualueen tuntemuksista. Siistiä! Siis oikeesti tosi siistiä!


Tänään on päivä, jota ei vaan voi pilata mikään. Ensin loistavassa seurassa nautittu lounas, jonka annoksessa pariloitua tuoretta ananasta. Nyt Voice of Finland -kisastudiota pystyttämään ja nauttimaan fiiliksistä. Aurinko löysi sittenkin kaiken kaamoksen keskellä risukasaan! Uusi vuosi ja näköjään toivoa uusista kujeista. On tää vaan hienoa! Ihan kuin olis lotossa voittanut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti