sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kevyttä, helppoa ja hyvää

Pari viimeistä viikkoa on ollut sellasta tunnemylläkkää, ettei oikein ole ollut motivaatiota keskittyä tähän ruuanlaittoonkaan. Tänään hain uutta potkua Petterin ravintoluennolta, ja tepsihän se. Aina kun saisi kuulokkeisiin noita motivoivia puheita ennen kauppaan menoa, niin eipä tulisi tämmöisiä pari viikkoisia koskaan väliin.

Tänään päivällinen koostui parista osasta. Päivän aikana oli tullut syötyä erinäisistä syistä vähän epämääräisesti, joten iltaruokaan ja iltapalaan on nyt sitten satsattava.

Päivällisenä oli vihreällä pestolla maustettua ruispastaa ja kanaa. Keitä, mausta ja paista periaatteella.

Iltaleffan seuraksi tein ystävältäni saamani ja jalostamani reseptin mukaan raejuustolevitettä. Tosi kevyttä ja hyvää. :)

Raejuustolevite:

250g raejuustoa
loraus oliiviöljyä tms.
ruohosipulia
valkosipulia
suolaa ja pippuria

Täysjyväruisleipää (yli 10% ravintokuitua), kurkkua ja porkkanaa

Laita ainekset astiaan ja möyhennä sauvasekottimella, kunnes aineksista tulee levitemäistä.

Illalla vielä rahkaproteiinishakea. :)

Millanen iltapala sulla on?

2 kommenttia:

  1. Aika tylsä iltapala, jogurttia ja omena. revi siitä.

    VastaaPoista