sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Surffausta fiiliksien aalloilla

Tänään myöhäinen aamu lähti käyntiin laatukahvilla. 3 asteen paahdolla Early Bird Coffeeta mukiin ja puuroa kylkeen. Ei siis haitannut pilvinen aamukaan, kun kahvi maistui.

Eilisilta taipui penkkiurheiluksi Tampereen pimenevässä kevätillassa, kun käväisin tsekkailemassa Tapparan peliä screeniltä. Hyvä tunnelma ja peli. Niin se Tappara meni finaaliin niin että heilahti. Täytyy sanoa, että eilisillan rentoilu tuli tarpeeseen, kun tajusin, ettei jalka parane kuntotesteihin mennessä. Kaikki sanat, jotka siinä vaiheessa tulivat mieleen,  ovat tässä kontekstissa täysin painokelvottomia. No, mutta siinä tilanteessa ne ystävät sitten punnitaankin. Hauska ilta vei ajatukset pois mieltä murehduttavista ajatuksista ja pelasti viikonlopun tunnelmat. Tänään on jaksanut olla taas positiivisemmalla mielellä! Lisää näitä rentoja ja huolettomia iltoja tilaukseen siis!

Urheilu tarjoaa takapakkitilanteissa vahvoja tunteita, joita on erityisen vaikea hallita kun ympäriltä tulee kaikennäköisiä ohjeita. Juttelin iltapäivällä Petterin kanssa puhelimessa. Fiilikset jalan suhteen eivät ole kauhean korkealla ja tällä hetkellä Petteri ainoa ihminen, jolta pystyn minkäänlaisia ohjeita ottamaan vastaan. Nyt ohjelmassa onkin sitten pakaran ja reiden aktiivista hoitamista pakarakävelyn ja venyttelyn merkeissä. Edelleen reittä hoidetaan myös hevosille tarkoitetulla linimentillä ja kaikilla muilla ihmeaineilla. :D :D Tiistaina menen palauttavaan hierontaan ja loppuviikosta reisi ja pakara saanee kinesioteippauksen. Toivotaan, että vaiva alkaa talttumaan pikkuhiljaa ja pääsisi kivutta taas juoksemaankin.

Aloittaessani tätä projektia en olisi uskonut mitä kaikkia uusia asioita se toisi elämääni. Tähän voisin listata ainakin muutaman sellaisen "ekaa kertaa elämässä" -tapauksen:

  • pellavansiemenrouheen sekä siementen käyttö ruuan joukossa
  • energiageelien maistelu
  • herkkupasha ilman sokeria ja kermaa
  • herkkubanaanilätyt rahkajogurtilla (kun tottunut pannariin kermalla ja hillolla)
  • Horse Power  (se mikä käy hevosille, käy siis minullekin)
  • talvijuoksu ulkona
  • supersarjat salilla
  • piriformis (siis mikä?!)
  • salihanskojen käyttö
  • uudet tavat laittaa ruokaa
  • lisäravinteiden (vitamiinit, kalaöljykapselit, proteiinijauhe, magnesium) pitkäaikainen käyttö
  • ja varmaan monta muuta asiaa, jotka eivät just nyt tule mieleen...

HCR:stä tuli muuten jo ensimmäiset sähköpostit. Oma juoksunumeroni on 11543 ja 3000 muun juoksijan kanssa lähdetään juoksemaan klo 15.45. Hui! Pikkuhiljaa alkaa jännitys kasvaa. ;) Seuraavassa blogissa voisin paljastaa muutamia asioita tapahtumaan liittyen. 

Tänään muuten juostiin Pariisin maraton! Toivottavasti Anulla juoksu on kulkenut!! Käykäähän tutustumassa Anun triathlon-blogiin.

Keväistä alkavaa viikkoa kaikille lumisateesta huolimatta! Mä vietän alkuviikon ADHD:n ja nepsy-juttujen parissa. Taitaapa tuleva viikko tuoda taas ihan uusia juttujakin mukanaan. Niistä myöhemmin. ;)





2 kommenttia:

  1. Moikka! :) Kiva blogi sulla! Mielenkiintoista seurata muiden valmistautumista HCR:lle! Toivotaan, että lunta ei enää tule ja päästään juoksemaan kuiville teille! Tsemppiä loppuvalmistautumiseen! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Karoliina! Kiva kuulla, että täältä on löytynyt hyvää luettavaa. Toivotaan tosiaan, että kevät etenee kohinalla tästä. Yritän saada jalan kuntoon, jos vaikka sitten pääsisi sinne HCRään juoksemaan ja vielä viimeistelyäkin tekemään. Vähän tarttis vauhtia vielä treeneistä. Tsemppiä myös sinulle juoksuihin!! Ja tietty sinne HCRään!

      Poista