tiistai 2. huhtikuuta 2013

Lepopäivää

Tänään piti olla pitkä päivä, mutta illan koulutuksen peruunnuttua tälle illalle tulikin lepoa. Ei haittaa yhtään :)
Olin töiden jälkeen ylävartalohieronnassa. Tulipa sitten meinaan tarpeeseen. Jestas sentään! Muutaman hetken sai oikein keskittyä hengittämään, kun selän yläosasta löytyi pari aktiivista triggeriä ja olkapään ja rintalihaksen kiinnittymiskohta...huh huh. Se vasta olikin omaa luokkaansa vasemmassa  kädessä. Mut nyt on ne hierottu auki ja toivotaan, että ens kerta olisi vähän helpompi ;) Mut kyllä tuo hieronta niin hyvää tekee, että tarttis kyllä ihan jokaisen käydä muutaman kerran vuodessa hierotuttaan niska-hartiaseutuaan.

Hieronnan jälkeen käväisin kaupassa. Kauppakassin sisällöstä voi päätellä, että melko kasvispainotteinenhan tästä meikäläisenkin ruokavaliosta on tullut. ;)


Mitäpä muuta mun lepoiltaan kuuluu? Tiskikone ja pyykkikone huutaa koko illan, ruokaa laitetaan melkein armeijalle ja opintoihin liittyvien luettavien kirjojen pino kasvaa ja odottaa lukijaansa.

Tänään valmistin pyttäriä 4 annosta, kun porsaansuikaleita oli 450g (115g/annos). Tällöin ruokaan tuli siis 800g kasviksia (200g/annos) ja 480g perunaa (120g/annos).

Pilkohan ensin kasvikset. Sen jälkeen vain perunat ja porkkanat pannulle.Kypsennä. Kuullota sipulit ja paprika lopuksi. Mulla
meni tällä kertaa tuo paprikan ja sipulin kuullotus pitkäksi, kun perunat eivät meinanneet kypsyä. Paprikasta tuli vähän kitkerän makuinen. Joten tarkistakaa, että perunat on melkein kypsiä, kun lisäätte paprikat ja sipulit pannulle.

Tähän kylkeen ruskistin porsaan suikaleita sekä paistoin munan. Maustaminen oman maun mukaan. Lautaselle babypinaattia sekä tomaattia. Ja eikun sit vaan nauttimaan. :)
Nyt aion käpertyä sänkyyn ja lukea hieman Tahatonta tohellusta. Tai sitten vaan selailen tuon Voimavarat käyttöön. Helpolta näyttää tuo aikuisten ADHD:kin. Saapa nähdä, tuleeko uni heti. ;)



Huomisaamusta pitää lähteä vk-lenkille. 11km pitäisi pinkoa 75minuuttiin. Iltapäivästä sitten vielä salille ja ilta kuluu koululla vanhempainillassa, jossa pelataan luokan kesken esim. sählyä!! Ilmoittautuneita luokan liikunnalliseen vanhempainiltaan on parisenkymmentä, joten hyvät sählypelit taitaa olla tiedossa. :)

Toivottavasti aamusta linnut laulaa yhtä kauniisti kuin tänä aamuna. Näin muuten eilen illalla muuttolintujen pikkuauran. Ihanaa! Kesä tulee... Katsokaas tästä vähän sääennustetta. Kohta alkaa sääennusteessakin HCR:n keli häämöttää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti