lauantai 6. huhtikuuta 2013

Hyvä ruoka, parempi mieli

Mitä nainen (ainakin tämä) tekee silloin, kun joku ottaa päähän niin paljon ettei pysty puhuun? Syö.
Sepä on siten eri asia mitä se syö.

Tällä viikolla tosissaan on tuon takareiden ja pakaran alla olevan piriformis-lihaksen kiristymisen ja kipuilun takia ollut tosi huonot fiilikset. Eiliseltä oli pakko jättää väliin 120 pk-lenkki. Tosin jalalla pystyi jo siinä vaiheessa kävelemään. Liikerata oli siis jo normaali, mutta kipu silti seurasi mukana. Olen käyttänyt tuon piriformiksen lepyttämiseen Sirdaludia rentouttamaan lihasta öisin, Buranaa päivällä ja yöllä tulehduksen poistamiseksi, Horse Power double effect linimenttiä, Perskindolia, Felden-geeliä ja toki vielä IcePoweria. Kaikki auttaa omalla tavallaan, mutta sitkeessä se kipuilu vaan on.

Tänään aamulla pääsin venyttämään kipeää reiden ja pakaran seutua edellisessä blogitekstissä esitellyn videon liikkeiden perusteella. Venyttely tuntui ihan hyvältä. Päätin lähteä koittamaan ja tunnustelemaan reiden kipeytymistä kevyen hölkän perusteella (ei lääkettä otettuna alle). Kyllähän se sisäreisi ja reiden takaosa edelleen kiristyi huomattavasti tosi lyhyellä matkalla. Kipu oli lievää, mutta sai miettimään huomista kuntotestiä. Saanko sen suoritettua oikein ja kunnolla? Niin että tulokset ovat pitävät. Neuvottelun paikka. Ainakin pysähtymisen.

Tän kenkkuilun jälkeen on tuntunut kyllä tosi kurjalta. Itse yrittää kovasti tehdä töitä tän projektin eteen ja kuitenkin tuntuu, että koko ajan eteen tulee uusi kanto, josta on päästävä yli ennenkuin voi jatkaa. Toivottavasti reisi paranee pian, jottei harjoittelu olisi taas liian kauaa jäissä. Se kasvattaa liikaa stressiä, kun huomaa harjoitusten jäävän väliin.

Mä olen yrittänyt kuitenkin pitää lippua korkealla näistä fiiliksistä huolimatta. Torstaina tarjolla oli leffa 21 tapaa pilata avioliitto ja päivällistä ulkona. Perjantaina kävin harjoittamassa hapenottokykyä veljen luona SingStarin muodossa. Niin huikeeta!! Ja tänään päätin tehdä tosi hyvää ruokaa itselleni. Vuorossa on tomaattikastike ja ruispasta sekä banaanilätyt kahvilla. Kaikki jälleen ruokavalioni mukaisista aineista. :) Katso reseptit ruokaan täältä.

Niin muuten. Lupasin teille kuvia sokerinäyttelystä. Onpas tämäkin tapa motivoida itseään herkuttomuuteen aika ajoin. Kuvissa sokeripalan massana pidettiin 2g laskentateknisistä syistä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti