sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Just my luck

Viikonloppu on ollut täynnä ajatusten myllerrystä. Monestakin syystä.

Perjantaina jalka tuntui paremmalta torstain hieronnan jälkeen. Lähdin illalla sauvakävelemään ystäväni kanssa. Lenkki tuli tarpeeseen, vaikka hetkittäin kävely ei tuntunutkaan hyvältä. Pääosin kuitenkin tuntui sujuvan, vaikka reidessä tuntumaa koko ajan olikin. Tästä lenkin dataa. Perjantai-illasta vielä venyttelin etureittä, piriformista, takareittä, pohkeita ja käsivarsia. Nukkuun ilman särkylääkettä.

Perjantaina löysin kaupasta muuten aivan mahtavan uutuustuotteen. Ruisnachot, joissa on seesaminsiemeniä ja merisuolaa. Kevyttä ja herkullista. Samaan aikaan! Uskomatonta! Maista säkin!


Lauantaina jalka tuntui kumman hyvältä aamusta. Uneksin jo pk-lenkin kokeilemisesta sunnuntaina. Iltapäivästä olin kaupoilla Ideaparkissa. Mukaan tarttui uusi, tarpeellinen herätyskello (tosin sekin Ikeasta). :) Kaupoissa kävely rasitti vasenta jalkaa melkoisesti. Illasta särkyä olikin sitten niin vasemmassa jalassa kuin oikeassakin. Taitaa tuo oikea ottaa nokkiinsa vasemman jalan kipuilun ja siitä johtuvien virheasentojen takia. Illalla oli siis taas venyttelyn aika. Muina päivinä venyttely on auttanut hetkellisesti noihin vaivoihin, mutta tällä kertaa se ei tuntunut auttavan. Pyrin rentouttamaan molempia jalkoja lopuksi makaamalla lattialla jalat 90 asteen kulmassa sohvalla. Se rentoutti kummasti. Hyvä niin!

Yötä kohti sitten särkylääkettä naamaan ja nukkuun. Sunnuntaiaamusta jalka oli levänneemmän oloinen kuin edellisiltana. Ensimmäisistä askelista alkaen oli kuitenkin selvää, että tänään ei mennä pk-lenkkiä eikä kävelylenkkiäkään. Ehkä sitten huomenna. :(

Vielä olisi 2 viikkoa aikaa kuntouttaa tuota jalkaa sitä HCR:ää varten. Toivotaan, että se tulisi kuntoon. Pikkuhiljaa kuitenkin olen itse valmistautunut siihenkin ajatukseen, että en pysty sitä HCRää tänä vuonna juoksemaan. Se ottaa koville. Varsinkin kun itse tietää paljonko siihen on harjoitellut ja tietää muun kunnon olevan nyt sille sopiva. Nähtäväksi jää, kuntoutuuko jalka vai ei. Ja KUN kuntoutuu, niin milloin se on.

Ensi viikko on tärkeä mittari tämän paranemisen suhteen. Silloin lepoa on ollut lähes 3 viikkoa ja paranemisprosessin pitäisi olla pitkällä, jotta projekti saadaan viedyksi loppuun ajallaan. Mikäli ensi sunnuntaina tilanne on vielä sama, on tehtävä plan B, jolla tähdätään vielä HCRn juoksemiseen ja alkaa henkisesti todella valmistautumaan siihen plan Chen, joka tarkoittaa HCRn väliinjättämistä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin päättyy tämä viikko. Toivottavasti ensi viikko olisi valoisampi, monellakin tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti