keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ensi viikolla puhaltavat uudet tuulet

Olen tänään ollut yhteydessä jälleen pt Petteriin viikottaisen raportin muodossa. Paino on jämähtänyt sairastelun jälkeen 53kg, eikä siitä juuri ole hievahtanut vaikka kuinka söisi. Syöntirytmiin on tottunut hyvin ja vireystila kohta kuluneen 2 kk (!) aikana muuttunut huomattavasti. Iltaisin väsy ei iske klo 19 vaan silloin kun sen pitääkin. Lisäksi omaan silmään kropassa alkaa olemaan muutoksen tuulia. Tuloksia näkyy vatsan, kylkien ja käsivarsien alueilla. Jee!!!
Mitä tuohon ravintoasiaan tulee, edelleen kasvisten ja erityisesti niiden lämpimien kasvisten/juuresten kanssa riittää tasapainoilemista. Sellainen sopiva, tunnusteleva kauhun tasapaino pitää löytää joka päivä. Toisena päivänä kroppa hyväksyy vaikka koko määrän toisena päivä jokin on vaan liikaa. Pikkuhiljaa hyvä tulee siinäkin.

Onnellinen olen siitä, että kroppa on alkanut selkeästi sitomaan nestettä itseensä. Kehonkoostumusvaakani mukaan %osuus on ollut koko ajan nouseva. Tavoitteesta ollaan kuitenkin jäljessä hieman, olettaisin. Tämä kuitenkin oli mielestäni odotettavissa aiempien kokemusteni perusteella. Kasvanut proteiinimassa tekee tehtävänsä toivotulla tavalla ja sitoo nestettä tällä hetkellä ilmeisen hyvin.

Ensi viikolla Petteri antaa minulle uusia ravinto-ohjeita sekä uutta treeniohjelmaa. Nyt ilmeisesti jätetään salia vähemmälle. Ja just kun mä olen siihen ihan hurahtanut!!  Jalkaan puetaan yhä useammin juoksukengät, joten kohta kaivataan lenkkiseuraakin aina kun mahdollista. Pk-lenkkiä uskoisin olevan luvassa, ja itseni tuntien se ei ole vahvuuksiani ja tuntuu tosi kurjalta penikoissa. Tältä osin pitäisi lenkkeihin saadakin rentoutta, vauhtia paremmaksi ja sykkeitä alas. Saa nähdä miten onnistuu. Motivaatiota voi sitten hakea välillä sieltä saliltakin, toivottavasti vaiks 2 kertaa viikossa. :) Ja onhan noi zumbatunnitkin, ja venyt, ja hiihto...

Eilen tuli muuten Facebookissa osallistuttua johonkin Gatoraden kisaan, jossa oli tarjolla osallistumispaikka HCR:ään. Käykäähän tsekkaan. Tein siellä itselleni motivaattorissa tällaisen kuvan. Varovainen arvio suoritusajasta ja asennetta tekemiseen. ;)


Huomenna tämä nainen on toivottavasti liekeissä. Tänään huonovointisuuden takia väliin jäi salikäynti, joten se on hoidettava huomenna. Huomisesta iltapäivästä tuleekin sitten liikunnan ilotulitusta: alkuun toiminnallinen treeni salilla ja illasta kattauksessa tarjolla olisi zumbaa sekä venyttelyä.

Lauantaina lähden minilomalle Leville. IHANAA! Luvassa monipuolista liikuntaa aina vesitreenistä erilaiseen ulkona kohnottamiseen, hyvää ruokaa, seuraa ja rentoa oloa. Toivottavasti mulla olisi sitten teillekin ikuistettuna kuvia Lapin lumilta. Paluu takaisin kotiin viikon varrella ja loppuviikosta tapaan Petteriä uusien tuulien merkeissä. Toivottavasti täälläkin riittäisi aurinkoa talvihangilla, niin että se houkuttelisi liikkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti