sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ihanaa juoksua

"Ne tekee töitä sen eteen, sitä kaikki haluaa."
"Ei oo olemassakaan oikotietä onneen..."
"Mä kiidän ohituskaistalla, nyt kun tää väylä on auki. En osaa pysyy paikalla, mä oon kai koukussa vauhtiin."

Cheekin ja Vain Elämää artistien rytmittämää juoksua tällä kertaa Pirkkalan teollisuusalueella. Maisemat ei siis hivelleet silmää, mutta tulipahan juostua. Tavallisilla lenkkareilla juostuna ajoittain hyvinkin liukasta juoksemista. Sula asfaltti tuntuikin palalta taivasta lenkkarin alla.

Musasta tulee juoksuun tosi hyvä rytmi. Aika menee reippaasti ja askel kulkee. Tarttee suunnitella kunnon soittolista sinne HCRään, jotta sielläkin hyvä fiilis on koko matkan. Muutama tsemppikappale väliin, jotta saa kunnon potkua siitä jalkoihin.

Tänään en voinut vastustaa kiusausta ihan hiljaisella tiellä. Kajauttelin sillan alta juostessa laulaen menemään...korvissa soi silloin kunnon humppa Kaijan laulamana "Mutta etsien käy lapsonen maan...Katson sineen taivaan, tähti kirkkain sua, taas mä pyynnöin vaivaan, ohjaa kotiin mua."

Ja kyllä tästä Jartsankin tulkinnasta hyvä juoksun rytmi löytyi.
http://www.youtube.com/watch?v=WnbViLZpjhI

Itse olin päivän juoksuun tyytyväinen. Syke melko tasaisesti 180 paikkeilla. Keskisyke lenkillä jäi alle 180.  Tuntivauhti huiteli 8,5km/h paikkeilla koko lenkin ajan. Käy tsekkaan tarkemmin linkistä:
http://www.sports-tracker.com/#/workout/TiiaPauliinaNiemi/f4ge5md3e0khoiu8
Tämmösellä juoksulla tultaisiin HCR:ssä maaliin 2,5h juoksun jälkeen. Tänään lenkin alla oli eilinen sali, joka oli mennyt perille jalkalihaksiin melkoisesti. Lenkin jälkeen en ehtinyt juurikaan kotona istuskelemaan ja myöhemmin iltapäivällä autoon istuessa erityisesti pakarat puhuivat selkeää kieltään. Ei salille tänään. Huomenna sitten siis sitä lajia. Ihan mahtava tunne, kun saa tämän treenin tuntumaan.

Nyt kotona laulaa kaikenlaiset pesukoneet. Kanat ovat uunissa huomista varten ja riisikin keitettynä. Salaattia pitäisi tehdä vielä. Huomenna on päivä, kun mukaan aamusta pakataan:
lounas, välipala, päivällinen ja palautusjuoma sekä banaani. Muutoin tämä ilta menee jälleen töitä tehdessä. 2 koetta työn alla sekä paperitöitä. Onneks on hyvä fiilis, kun on ehtinyt näkeen kaikkia ihania ihmisiä viikonlopun aikana ja juoksusta jäi tänään hyvä fiilis. Niin joo, ja saan lähteä vielä reissuunki hiihtolomalla. Eli viikko ja lomalle ;)

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti