tiistai 12. helmikuuta 2013

Hölkkäilyä viimassa

Pitkä, mutta nopea päivä töissä. Syönnit ja juonnit sujuneet tältä päivältä melko kunniakkaasti. Eilinen yö meni vähän pyöriessä, kun uni ei vaan tullut silmään. Ajatukset pyöri monissa asioissa, mutta onneks väsy vei voiton lopulta.

Töistä tultuani tiesin, että hitaalle pikkulenkille pitäisi tänään lähteä. Olo oli tosi tahmea ja takapuoli olisi mielellään liimautunut sohvaan, viltti hartioille ja rentoilemaan vaan. Päätin, että sellanen ei nyt vaan vetele. Mikä avuksi? Puhelin. Soitto Ullalle ja siitä sit ystävän kanssa lenkille. Niin parasta! Toisen tehdessä kävelylenkkiä tulee sitä itsekin tehtyä riittävän hitaalla temmolla tuota hölkkäilyä. Kävelytie oli tosin  sellainen sohjoluminen ja hölkkäilykään ei sen puolesta ollut mikään nautinto. Tosi varovainen sai olla, irtolumen alla saattoi olla aivan jäinen kaljama. Jossain vaiheessa tuntuikin, että vasen pohje jännittyi melko paljonkin. Kaikesta tästä tahmaisesta olotilasta ja viimaisesta talvikelistä huolimatta oon onnellinen, että raahauduin happihypylle sekä heitin lenkin vielä ihan huippuseurassa! Niin oli neiti punaposkinen ja energinen kotiin saapuessaan.

Tällä kertaa sykkeetkin pysyivät matalina. Vauhti oli kävelyvauhti ja fiilis hyvä. Yksi ylämäen sykkeen nousu näköjään raportissa on ja joku käsittämätön sykkeen nousu loppulenkin alamäessä?! Näitä varten sais SportsTrackerissakin olla se sykerajahälytys. Mut tyytyväinen siihen, että keskisyke siis 17 alle pk-rajan. Täältä lisädataa:
http://www.sports-tracker.com/#/workout/TiiaPauliinaNiemi/7b14u11mg6bc0qts


Päällä mulla oli muuten H&M:ltä ostettu juoksuun tarkoitettu huomioliivi. Säätötarrat molemmissa sivuissa, joten liivin saa tosi napakasti päälle. Tällä näkyy pimeämmälläkin lenkillä! Takki on myös H&M:n mallistoa. Takin etuna on tuulelta suojaava pinnoite ja pikkuisen vettäkestäväkin se taitaa olla. Lisäksi hihansuussa "sisähihansuu", jonka voi näppärästi vetää hanskojen päälle. Kädet pysyy huomattavasti lämpöisempänä kuin ilman ko. hihansuuta. Huom! heijastimet löytyvät myös pipon kuvioinnista sekä käsineistä. Nuo ostettu Stadiumilta. Tuo pipo toimii myös kovemmassa pakkasessa. Pipossa takaosassa reikä, josta voi ponnarin sit sujauttaa pipon ulkopuolelle eikä tällöin tarvitse kärsiä pipon alla painavista/hiostavista pitkistä hiuksista.

Seuraavaksi niitä kirpparitavaroita hinnottelemaan. Tulkaahan muuten ostoksille torstaista alkaen. Pirkkalaan aukeaa silloin uusi kirppari. Naisille vinkki! Korkkareita myynnissä to 14.2. 4€/pari. Ihan kiva tarjous. Käykää tsekkaan lisätietoja allaolevasta linkistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti