torstai 7. helmikuuta 2013

Torstain taikaa

Tänään on tullut kohnotettua koko ilta Nokialla. Ensin tuli lähdettyä lenkille Hannan kanssa. Tunti meni ihan siivillä ja matkaa taittui 7.5km. Sykkeet oli syntisen ylhäällä, joten sitkeetä pk-treeniä pitää tehdä. Tämän päivän osalta lenkin keskisyke oli 165. Täältä voit käydä tsekkailemassa missä sitä on tullut kirmailtua.

http://www.sports-tracker.com/#/workout/TiiaPauliinaNiemi/drckrnpggc10la78

Lenkin jälkeen auton nokka kohti Kankaantaan koulua, jossa oli tiedossa tunti zumbaa ja sen jälkeen 75min syvävenyttelyä. Zumbatunnin loppuvaiheessa alkoi todella eilinen jalkatreeni painaa. Sisulla vaan polvea korkeammalle. ;) Venyttelystä voisi todeta, että oon mä joskus elastisempikin ollut. Jestas sentään, että on treeni menny perille ja sen kyllä todella tuntee. Joka paikkaa kiristää riittävästi. Täytyy kyllä todella keskittyä tuohon venyttelyyn täällä kotonakin. Sain Petteriltä tosi hyviä ohjeita siihenkin, että se on sitten vain toteutusta vaille valmista.

Treenien jälkeen palatteluun banaania ja proteiinijuomaa. Nyt on silti hirmunälkä, joten rahkan tilalta syön tonnikala-fetajuustosalaattia iltapalaksi. Ja ajoissa nukkuun. Pakarat ja takareidet kertoo jo nyt, että huomenna varmaan seisoo mielummin kuin istuu. Mut se on hyvä vaan. Huomenna tossut kohti kuntosalia. Taitaa olla yläkropan vuoro. :)

Pikku hiljaa kevään mittaan täytyy suunnitella ne muutamat viikot ennen HCR:ää. Löysin facebookista tällaisen blogilinkin, jossa oli tankkaukseen liittyviä ohjeita. Käykäähän lukasemassa, jos kiinnostaa. :)

http://www.arcticsportaddicts.fi/muista-treenata-myos-tankkausta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti