lauantai 12. tammikuuta 2013

Hiilarihiiri kuntosalilla

Ensinnäkin kiitos teille lukijoille. Reilu 1000 sivun avausta 12 päivässä! Toivottavasti tekstit kannustaa teitäkin reippaileen, syömään, nukkumaan ja hemmottelemaan itseänne! :)

Tänään pitää heti alkuun tunnustaa, että tää päivä ei ole menny ruokailujen suhteen ihan niinkuin Strömsössä. Herkuteltu on! :)

Aamu ja iltapäivä kului turkulaisten OAJ:n edustajien kanssa Tampereella. Täytyy kertoa, että kyllä siellä Turussa näyttää ihan hyvääkin porukkaa asuvan. ;) Aamupäivä kului kuin siivillä. Toimistolle oli katettu lounaskattaus. Lounaalla oli tarjolla salaattia, perunaa ja riisiä sekä kanaa ja kalaa. Lounaalla turkulaiset kehuivat käyneensä edellisenä iltana syömässä Ravintola C:ssä. Oli kuulemma fantastinen kokemus. Annokset olivat hivelleet ulkonäöllään silmiä ja maku oli ollut nautinto. Itselläni ei ole kokemuksia ko. ravintolasta, mutta hyvältä kuulosti. Pitääpä käydä tutustumassa.

http://www.ravintola-c.fi/

Lounaan ruokaan saakka meni siis vielä ihan hyvin. Mutta sitten, jälkiruokaa en pystynyt vastustamaan, joten suussa sulavalla suklaamoussekakulla tuli herkuteltua. Ja oli sen arvoista! :D Omnomnom.


Iltapäivästä suunnattiin porukalla Vapriikkiin. Sinne oli järjestetty meille opastettu kierros Tammerkoski ja kosken kaupunki -näyttelyyn. Näyttelyssä ollessani mietin, miten harvoin tulee ylipäätään (työn ulkopuolella) käytyä museoissa. Työn puolesta on tullut viime vuosina nähtyä miltei kaikki näyttelyt Sara Hildénin taidemuseossa.
Tänään Vapriikissa näytti olevan melko hyvin porukkaa. Ja varsin paljon siellä olisi näkemisen arvoisia näyttelyitä. Edellä mainitun näyttelyn lisäksi mielenkiintoiselta vaikutti mm. Muumiot -matkalla kuoleman valtakuntaan, Innovaatiot sekä Tampere 1918. Lupasin itselleni, että tänä vuonna käyn työni ulkopuolella ainakin 2 näyttelyssä Vapriikissa.

http://www.tampere.fi/vapriikki/nayttely.html

Vapriikista suuntasin Fressin (Syke) salille. Salilla oli juuri sopiva määrä porukkaa. Vuorossa oli toiminnallisen salikäynnin vuoro. Tässä ohjelmassa on enemmän supersarjoja kuin siinä perussaliohjelmassa. Alkuun juoksin lämpöjä 10 min 8km/h vauhtia. Sitten tein salilla kahvakuulalla, jalkalaitteilla sekä penkillä erilaisia sarjoja. Tulipa siinä tehtyä sitten etunojapunnerrusten sekä kylkihoovereidenkin supersarja. Loppuun venyttely 10min. Aikaa meni salilla siis 1h20min eikä missään kohtaa tarvinnut odotella.

Salikäynnin jälkeen hemmottelin itseäni saunalla. Ihanaa istua valmiiksi lämmitetyssä saunassa ihan yksin ja nauttia lämmöstä. Pientä lisäluxusta tähän lauantaihin (tää lauantai on tosin ollut sitä ihan aamusta iltaan, että hemmoteltu on).

Huomenna odotettavissa on pari kipeitä reisiä, pyykkäystä, palauttelevaa juoksua Gogolla ja yhdet tupperitkin. Vierivä kivi ei näköjään sammaloidu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti