maanantai 28. tammikuuta 2013

Reitti selvä

Viime viikko meni kokonaan levon merkeissä. Eilen kävin 1. kerran ulkona viikkoon ja kyllähän se raitis ilma maistui hyvältä. Reipasta kävelyä pikkupakkasessa. Tälle päivälle olin suunnitellut 40min kevyen pk-hölkän, mutta työpäivä tuntui vaativan veronsa. Väsymyksestä huolimatta oli tosi kiva olla töissä. Mulla on kyllä maailman paras luokka! Hölkkää siis luvassa huomenna töiden jälkeen ennen kokousta. Se tuleekin hyvään väliin kuin tilauksesta!

Suunnittelin tänään iltapäivällä tulevien viikkoon aerobisia treenejä ja salitreenejä sekä niiden rytmitystä. Tällä viikolla mennään vielä rauhallisesti, mutta toivottavasti ensi viikosta voisi treenata kunnolla. Salitreeneissä pidetään pääasiassa 3 kerran viikkotahti. Ja edelleen siinä noudatetaan seuraavaa ohjelmaa:

viikko 1:  yläkroppa, jalat ja toiminnallinen sali 1
viikko 2 yläkroppa, jalat ja toiminnallinen sali 2
viikko 3: toiminnallinen 1 ja toiminnallinen 2

Toiminnalliset salit sisältävät enemmän supersarjoja ja kaikki harjoitteet ovat suunniteltu kehittämään koko vartaloa. Yläkropan ja jalkojen salikerrat puolestaan ovat sitä perinteistä "äijäilyä" vapaapainoilla. ;)

Tämän lisäksi viikkoihin tulee mukaan zumbailua ja syvävenyttelyä torstaisin sekä sovelletusti Kunto Plussan sivuilta otettu puolimaratonkoulun ohjelma.
tässä teille linkki Kunto Plussan sivulle:
http://kuntoplus.fi/treeni/treeniohjelmat/5-kilometrista-puolimaratoniin

Monipuolista liikkumista tiedossa n.6-8 kertaa viikossa, kun tähän on mukaan laskettu saliharjoittelu. Hiki virtaa siis helmikuussa.

Tänään oli muuten julkaistu tämän vuoden Helsinki City Runin reitti. Käykäähän tsekkaamassa.
http://www.helsinkicityrun.fi/reitti



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti