sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sokka irti juoksumatolla

Aamupäivällä latailin, jopa ihan onnistuneesti, musaa puhelimeen. Kuulokkeet naftaliinista ja menoks.

Tänään ei ollut aikaa asua salilla, joten päätin tehdä vauhtikestävyyttä juoksumatolla. Tehokkuuden maksimointia siis. Korvissa soi Cheekin Sokka irti. Musiikista sai kivan rytmin tuohon juoksemiseen. Paljon hyviä sanoituksia, jossa osatotuutta tähänkin projektiin... Tässä muutama makupala teillekin.

"Ei oo olemassakaan oikotietä onneen, täytyy kestää kipuu, jos haluu saavuttaa..."

"Huomaan, kun onnen kyyneleet takin kaulukseen putoaa..."

Eikä huonoja ollut ne muutkaan biisit. Paras levyostos vähään aikaan. :)

Ja miten rento fiilis voi olla, kun juoksee "Syypää sun hymyyn" tahtiin. Niin hyviä muistoja.

Täytyypä suunnitella toukokuun alkuun sopivaa musaa korviin, niin juoksu kulkee kuin itestään. Ja ehkä auttaa jaksaa niissäkin hetkissä, kun se juoksu tuntuu vähemmän kivalta.

Tänään treeni kulki oletettuun tapaan. Sokka irti ja juoksumatolle. Treeni kesti reilun puoli tuntia ja lenkin keskisyke oli 172 ja maksimi 195. Vk-sykkeillä mentiin 27 minuuttia treenistä. 3 min meni yli ja loput tuli alun lämmittelystä, jota ei näissä sykkeissä näykään, kun aloitin treenin mittaamisen lämmittelyn jälkeen.

Jatkossakin otan lenkkikaveriksi Cheekin. Ei ollenkaan hullumpaa juoksuseuraa.

3 kommenttia:

  1. Cheek on kyllä tosi hyvä. Itsekin kuuntelen usein töissä koodatessa ja iloitsen siitä, miten suomen kielestä voi löytää hyviä juttuja..
    Mietin tänään kaupassa, että oletko laittanut jotain tietoa välipaloista. Shakea olen kokeillut ja ihan ehdoton aamupala nykyään. Harmi vaan, että täältä ei saa mansikkakeittoa..

    VastaaPoista
  2. Välipalana olisi 1-2 hedelmää tai 1 dl marjoja sokerittoman mehukeiton kanssa. Tämän lisäksi pitää valita yksi seuraavista: raejuusto 1prk, proteiinijuoma 820g proteiinia), maitorahkaa 1prk tai kourallinen pähkinöitä (pistaasi, cashew, manteli tms.)

    Vaihtoehtoisesti voi myös syödä proteiinipatukan, mutta silloin ei syödä hedelmää.

    Vettä pitää joka tapauksessa ottaa taas ½litraa ja kahvia saa juoda lisäksi.

    VastaaPoista
  3. Mun tää ruokavalio on laskettu siis reilulle 2000kcal päivässä, kun liikuntaa tulee aika paljon. Ja toivottavaa olisi siis, että ne lihaksetkin (joiden olemassa oloon kovasti uskon) saisivat hahmottua jossain vaiheessa kevättä. Se on massakausi ny ;)

    VastaaPoista