tiistai 1. tammikuuta 2013

Uuden vuoden lupauksia


Uusi vuosi ja uudet kujeet?! Tuliko tehtyä lupauksia? Otitko HCR-haasteen itsekin vastaan?

Viime vuonna tuli allekirjoittaneen kokeiltua paljon erilaisia liikuntamuotoja. Monen tanssin täyteisen vuoden jälkeen se tekikin melko hyvää. Liikuntakeskuskammo tuli ainakin jollain lailla selätettyä ja bodypumpit sun muut ryhmäliikunnan muodot testailtua. Mukavia uusia tuttavuuksia lajien tiimoilta olivat erityisesti kahvakuulailu ja TRX-treeni. TRX on nauhan varassa oman kehon vastuksella tehtävää lihaskuntoa, joka oli ihan älyttömän hauskaakin vielä. Puolet tunnista toki oli innostavan ohjaajan vaikutusta! Käykää ite testaamassa toi! Parin ekan tunnin jälkeen treeni sujuu jo ja siitä ei voi olla kuin innoissaan. Hauskaa oli myös Bodyattack -tunneilla (kävin tunnin mittaisilla), jossa saa todella haastaa itseään liikkumaan niin paljon kuin kropasta saa irti.

Allaolevasta linkistä on irronnut niin monet hyvät naurut, että käykäähän tekin katsomassa. Ei tää liikkuminen ainakaan vakavaa ole.

Sami Hedberg: Kuntosali

http://www.youtube.com/watch?v=ZdgSir6Q1lc

Kesän aikana tuli golfpallon perässä mentyä jos jonkinlaisissa paikoissa. Toisinaan kulki ja toisinaan ei. Parasta lajissa on ehdottomasti seura ja hetket, kun pallo kulkee käskyjen mukaan. Golfkentällä tapaa uusia ihmisiä erilaisissa peliseurueissa. Hauskaa on kuulla erilaisia tarinoita golfelämästä ja saada uusia tipsejä taskun pohjalle. Monesta vinkistä ollut paljon hyötyä! Golf on myös mainio tapa tavata kavereita aktiivisissa merkeissä ulkoillen. Taisinpa kuulla kesällä jostain tutkimuksestakin, että golf pidentää ikää ja vahvistaa mielenterveyttä pelin kävelyliikunnan sekä sosiaalisen luonteen vuoksi. Suosittelen siis tätäkin!

Sulassa sovussa pienen pienessä varastossani golfbägin kanssa näyttää olevan keväällä ostamani hybridipyörä. Pyörämarkkinoille mennessä tulee sinun olla todella tietoinen, mitä pyörältäsi haluat (kuten myös niiden suksien ostossa ;) ) . Minä halusin pyörän, jota voi käyttää niin asfaltilla kuin soralla ajettaessa. Muttei kuitenkaan minkäänlaiseen maastokäyttöön. Sainkin tosi hyviä ohjeita ja konsultaatiota ystävältäni, jota ilman olisin päätynyt aivan väärin ratkaisuihin. Uudella Nakamuran Platinum -pyörällä tulikin kesän aikana sitten pyöräiltyä jonkin verran. Toivottavasti ensi keväänä ja kesällä taas lisää.

Syksy menikin sitten juoksun ihmeelliseen maailmaan tutustuessa. Parit On running-kengät, juoksutrikoot jne. tuli hankittua ja kilometrejä juostua. Jopa kunnallisvaaleissa tuli toisinaan siirryttyä tapahtumasta toiseen juosten. Tehokasta!

Tulevalta vuodelta mä toivoisinkin siis lisää tällaisia uusia tuttavuuksia. Alkuvuodesta saan tutustua ainakin tähän personal training -valmennukseen (jota tosin olen kovasti kaivannut tanssin jälkeen), ravintojuttuihin ja ehkä sitten bebaakin sheikataan aiempaa enemmän zumbatunneilla! Mahtava vuosi aluillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti