torstai 10. tammikuuta 2013

Vihreitä banaaneja



Työpäivä ja opettajien kokous takana. Kiireellä siivoamaan koti, jotta kokousvieraat voivat tulla kahvipöytään. Ruokaa. Siivousta. Kahvin keitto. Jep. All done. Vieraat voi tulla.



Sutjakas kokous ja kello on 19.50. Päättäväisesti salikamat kassiin ja viimeisen kokousvieraan kanssa ovesta pihalle. Ensin kauppaan ja siitä salille.

Sitten ostoskoriin perunasuikaleita, sipulikuutioita, kasvissuikaleita, maitoa, rahkaa x 6 purkkia, patukoita, salaattia, appelsiinia. Ja mitä vielä. Vau!! Tänään niitä on. Mun herkkua. Pieniä, vihreitä banaaneja. Vähänks siistii! Ja kassalle.



GoGolla oli hiljentynyt, kun kurvailin pihaan 20.40 paikkeilla. Hetkeks juokseen intervallia ja sitten treenaan. Tarkoituksenanihan oli tulla eilen salille, mutta jouduin soittamaan Petterille, että ei vaan pysty. Maanantain vatsalihastreeni oli menny niin perille, ettei normaali askelkaan ollut normaali. Istua pystyi vähän kyyryssä ja seisomaan nouseminen olikin elämys. Mahallaan nukkumisesta puhumattakaan. Keskiviikkoaamunahan nousin siin kyljen kautta. :D :D Kyllä pisti hymyilyttään!

No tänään oli jalkapäivä. Aika hauska tämä, miten omaan kieleen tulee tällaisia uusia käsitteitä. Ennen oli maanantai, tiistai, keskiviikko...Nyt on yläkropan päivä, juoksupäivä, lepopäivä, jalkapäivä, toiminnallinen päivä jne.

Jalkapäivän treeniin mulla kuuluu 60 vatsalihaksen tekeminen ja kylki- ja selkätreeniä. Sen jälkeen step-laudalle astuntaa 2x20 ja nämä tehdään 5kg levypainot molemmissa käsissä. Tästä päästää jalkaprässiin, jolle on suunniteltu 3 eri asentoa, jossa toistot 2 x 10/asento. Ennen treenin lopettelua tehdään kahvakuulan kanssa pari treeniä sekä maastavedot ensin ilman painoja ja sitten 5kg/10kg levypainojen kanssa. Lopuksi sit venyy, venyy.

Mahtava oli. Palkinto eli vihreä banaani odottaa kassissa. Salihanskat kassiin, banaani huiviin ja nyt kotona illan proteiinishakea. Onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti