lauantai 12. tammikuuta 2013

Lauantai-illan reseptivinkki

Graines de lin poulet pané avec des légumes chauds (kiitos google kääntäjä ;) )

Pellavansiemenrouheella leivitetty kana lämpimällä kasvispedillä

Tarvitset:
3-4 kanafileitä
suolaa
mustapippuria
mausteita
sitruunamehua
sitruunaoliiviöljyä
1,5 dl pellavansiemenrouhetta
pussillinen kasvissuikaleita (annokseen 150g)
salaattia
tomaattia
kurkkua
salaattijyviä

Tee viillot kanojen pintaan ja käsittele pinta sitruunanmehulla sekä sitruunaoliiviöljyllä.

Mausta kanat kunnolla ja pyörittele kanat pellavansiemenrouheessa. (älä pelästy ruuan ulkonäköä!)

Paista kanat sitruunaoliiviöljyä käyttäen.


Kuullota kasviksia hetki pannulla. Mausta makusi mukaan!


Asettele lautaselle ja nauti. Ethän ole ennakkoluuloinen kanan ulkonäön takia. Hyvää on!


Jälkiruuaksi sitten säilöttyä kesää rahkan kera (mansikkaproteiinishake)

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti