tiistai 15. tammikuuta 2013

Nanogripit valaistulla

Tiistaipäivän tohinaa töissä ja sitten sinne eilen unohtamaan ruokakauppaan. Kori täynnä vihanneksia, kasviksia, hedelmiä, jauhelihaa, mehukeittoa ja maitoa. Taas on mitä syödä.

Kotiin päästyäni arvoin, että mitähän sitä pukisi hiihtolenkille päälle. Edelliskerralla oli niin kuuma, ettei oikein siitä sivakoinnistakaan tullut mitään. Tänään hankin Citymarketista Rukan Sport -alusasun hintaan 20€. Puin sen alle ja päälle talvijuoksenteluun tarkoitetut juoksuhousut. Yläosaan valitsin alusasuun kuuluvan paidan, toisen urheiluun tarkoitetun paidan ja sitten urheilutakin (ei topattu). Päähän juoksupipo ja käteen melko ohuet juoksuhanskat. Ja kyllähän tuo varustus pelasi lenkillä. Ainoa pieni pulma oli etureidet ja pakarat, joilla tuntui olevan kylmä. Hankintalistalle laitetaan siis vielä ne merinovillaiset 3/4 mittaiset housut. Niitä tarvinnee myös juoksulenkeillä tuosta sport -alusasusta huolimatta.



Tällä kertaa hiihdettiin todennäköisesti pk-sykkeillä (ei sykemittaria mukana matkassa) 7km aikaan 50min. Sukset luisti huomattavasti paremmin kuin ensimmäisellä lenkillä. Joten muutaman lenkin jälkeen hiihtokin voi tuntua ehkä hyvältä! Tänään lenkissä parasta oli ehdottomasti seura. Sen jälkeen heti hyvänä kakkosena raitisilmamyrkytys ja koko kropan liikunta.

Huomenna on tiedossa aamukahvia Petterin kanssa Ylöjärven Fressillä. Iltapäivällä pääsen hyödyntämään ammattini hyviä puolia. Eli sykemittari mukaan ja kasien kanssa Kauppiin hiihtämään. Torstaina luvassa lepoa! Kiva viikko menossa.

Iltaa vietän Urheilugaalan parissa. Paras palkittiin Vuoden esikuvana. Tuomas Sammelvuo on niin palkintonsa ansainnut! ONNEA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti