torstai 3. tammikuuta 2013

Itse asiaan!

Tänään päästiinkin salilla jo itse asiaan! Ja huomenna aamusta uudelleen. Saapa nähdä mitä kroppa tykkää. Saattaapi olla hiukan ihmeissään. ;)

Olin siis varannut tälle aamulle kuntosaliohjauksen, sillä olen vaihtamassa salia toiseen. Ajattelin, että en jaksa itse perehtyä vaan pyydän omaan jo laadittuun ohjelmaan vain opastuksen kuntosalin ohjaajalta. Siis suunnitelma oli viedä vanha, toiminnallinen ohjelma uusiin salitiloihin, jossa vapaan toiminnan aluetta on vähemmän.

Alkulämpöjä otin itsekseni juoksumatolla ennen tapaamista. Se oli hyvä, niin aikaa ei mennyt yhtään ohjauksesta siihen lämmittelyyn. Ohjaajana toimi Jimmy, joka ohjasi hyvällä temmolla.

Kevyen juoksulämmittelyn jälkeen mentiin siis nuppi täristen kohti käsipainoja. Jimmy selitti ohjaavansa minulle uuden ohjelman, jossa käytetään pelkästään käsi- ja levypainoja. Ensinnäkin pieni kokoni saattaisi osassa laitteita ohjata minua toimimaan väärin. Lisäksi osaan kuulemma kannatella niin hyvin oman keskivartaloni etten tarvitse laitteita siihen tueksi. ;) Kiitos tästä muuten Johannalle, eipä olis keskivartalon kannatus tätä jos ei tanssissa olisi saanut kunnon valmennusta ja opastusta.

Käsipainoja edestakas heilutellen tuli tehtyä saliohjelma 2 eri päivälle.Tänään tosin tehtiin molempien päivien ohjelma, joten hiukan raskaammaksi ohjaaja tätä päivää kehui. "Huomenna saattaa vähän tuntua." :D :D Pelkkiä käsipainoja sekä levypainoja käytellen sai ohjelman niin vatsalle, olkapäille, kyljille, hauiksille, ojentajille, rinnalle ja lavoille.

Jalkapäivään kuuluu enemmän muitakin välineitä. Kahvakuulaa saa käyttää reisitreeniä tehdessä ja stepperi auttaa jalka-pakaraliikkeissä. Jalkaprässissä mennään kolmessa eri jalkojen asennossa, joka sitten tuntuu ihan eri kohdissa.

Molempina päivinä pitää tehdä vatsat ja kyljet. Vatsoja tehdään matolla possua (pikkusen huvitti) ja palloja käyttäen. Treenin lopuksi tehdään aina venyttelyt kepin avulla. Siinä olikin tuttuja liikkeitä taivutuksista hyvään huomeneen.

Jimmy lupasi, että kahdesta kolmeen kertaan viikossa treenaamalla tän neidin kroppa on kunnossa. ;) Ei paha! Sellaset tosibodarin hanskat pitää kuulemma hankkia. Mulla kun on niin hieno hipiä, että käsiin saattaa sattua. Ei vaan, painoa alkaa olemaan sen verran esim. maasta vedossa, että on syytä olla jonkinlaiset hanskat jottei ote lipeä.

Nyt on siis neidillä 2 erilaista saliohjelmaa. Eli ei se ohjelmista kiinni ainakaan ole. Fiilis tuolla salillakin on mukava, kun tuttuja näyttää siellä aina olevan. Myös henkilökunta vaikuttaa tosi kivalta! Kuntosalille menon kynnystä on taas madallettu 10cm. Huomenna Ylöjärven Fressille Petterin rääkättäväksi ja silloin lisää myös ruoka-asioita. Kyllä tästä hyvä tulee. :) Nyt lounasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti